Windows vps compared to Linux vps

Windows VPSWindows VPS is een relatief weinig gebruikte hostingmethode in vergelijking met Linux VPS. Grootste reden is dat een Windows virtual private server relatief duur is. Linux, een open source vps, is goedkoper en wordt daardoor door meer mensen gekozen. Dat dit niet altijd de juiste keuze is blijkt wel uit de kracht en mogelijkheden die een windows vps met zich mee brengt. Wat de voordelen zijn van een virtuele server met Windows als besturingssysteem lees je deze week op Souffleur.be.

 

Windows VPS

Zoals gezegd is Windows vps een krachtige manier om websites op te hosten. Een virtuele windows server draait op het besturingssysteem van Windows. Dat betekent dat je een server huurt of koop van een hoge kwaliteit. De server is snel en veilig. Tegelijkertijd wordt ASP en asp.net hosting ondersteunt. Ook biedt windows vps grenzeloze mogelijkheden op het gebied van de user interfase. Deze is zeer uitgebreid en grafisch goed onderlegt. Ten slotte kun je de server van overal ter wereld bedienen.

 

Linux VPS

Linux aan de ander kant is een open source gedreven vps server. Het wordt door velen ook wel als “goedkope hosting” gezien. Goedkoop is Linux inderdaad maar dat betekent niet dat het weinig features heeft. De vps server wordt ondersteund door een grote community van gebruikers. Daardoor is een Linux VPS altijd up to date.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>