Ruilen.com – Uniek Nederlands alternatief voor marktplaats

Zoals je weet zijn wij een Belgisch nieuwsblog. Toch berichten wij regelmatig over Nederlandstalige websites. Zo hebben we onlangs een bericht geschreven over een vps om daarvoor over sexy kleding te schrijven. Deze week is het weer tijd voor een Nederlandstalige website namelijk Ruilen.com. De reden is dat dit een uniek concept is om de door de Nederlandse overheid gestimuleerde deeleconomie te vergroten. In dit bericht ga ik dieper in op ruilen in het algemeen en de website www.ruilen.com in het bijzonder.

 

Ruilen.com is uniek in zijn soort

Onze noorderburen gebruiken veelal Marktplaats.nl voor het kopen en verkopen van tweedehands spullen. In België gebruiken we allemaal tweedehands.be. Wat velen niet weten is dat beide sites eigendom zijn van het Amerikaanse E-Bay. Waar de Nederlandse handelsplek al lang niet meer gratis is zal dat ook in ons land snel veranderen. In dat gat springt nu Ruilen.com, een website waar men gratis advertenties kan plaatsen om spullen te ruilen.

 

Net als bij de meer bekendere online sites waar spullen van eigenaar wisselen is het aantal categorieën op Ruilen.com groot. Je kunt vervoersmiddelen ruilen, boeken, doe het zelf artikelen, kleding en fotografie. Opvallend is dat de site geheel gratis is! Ik raad je dan ook aan om zo snel mogelijk een kijkje te nemen op Ruilen.com. Waar wacht je nog op? http://www.ruilen.com!

 

Primark Kleding ruilen

In de UK is het gebruikelijk om Primark kleding te ruilen. De Primark is een van oorsprong Ierse kledingwinkel met veel winkels in de UK, DE, NL en Frankrijk. De Primark Opening Times Manchester vind je op https://www.primarkopeningtimes.co.uk/primark-manchester/.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>