Plus 500 – is het goed om te beleggen?

Plus500-beleggen

Plus500-beleggenOnline beleggen middels Plus 500, er is veel over gezegd en geschreven. De een loopt weg met deze bekende online broker een ander spreekt louter negatief. Wij van Souffleur.be vonden het de oogste tijd om eens te bekijken wat er nou waar is. Tijdens het vergelijken van deze online broker puur sang kwamen we terecht op de site Brokerswijzer.nl. Een interessante maar vooral informatieve website over online beleggen, aandelen kopen, Forex Brokers en broker reviews. Tezamen met de tips die worden gegeven voor beginnende beleggers leek deze site een mooi startpunt voor een dieper onderzoek. Nu meer over Plus 500.

 

Plus 500 is een CFD Broker

CFD’s zijn complete financiële producten. Op www.brokerswijzer.nl wordt er dan ook gewaarschuwd voor de risico’s die het beleggen in dergelijke financiële constructies met zich meebrengt. Op http://www.brokerswijzer.nl/reviews/plus500/ lezen we het volgende: “Risicowaarschuwing: Zorg dat u de risico’s die aan handelen in CFD’s begrijpt. Handelen met een hefboomeffect kan er toe leiden dat uw de eerste storting volledig kwijtraakt.” We kunnen hier direct leering uit trekken. Immers, het blijkt dat het beleggen in CF’D’s serieuze risico’s met zich meebrengt. Daarmee kunnen we opmaken dat Plus 500 wellicht niet geschikt is voor een beginnende belegger. Met dergelijke producten is het eenvoudig om snel geld te verdienen maar je kunt het net zo snel weer verliezen.

 

Conclusie – Plus 500 is een interessante broker voor de meer ervaren belegger. Aandelen kopen en complexe financiële producten verhandelen kan met Plus 500 goed mits je veel ervaring hebt op de beurs.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>